GRAD PANČEVO NAGRADIO NAJUSPEŠNIJE UČENIKE Božić: Drago nam je što svake godine nagrađujemo sve veći broj učenika

21:53

06.11.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Grad Pančevo je, u saradnji sa Regionalnim centrom za talente „Mihajlo Pupin“, nagradio najuspešnije učenike koji su u prethodnoj školskoj godini ostvarili dobre rezultate na takmičenjima. Ove godine nagrađeno je 123 učenika.

MIilan Šupica

Nagrađeni učenici istakli su da ih nagrade podstiču da više rade i budu još bolji.

Milan Šupica

Nagrade su đacima uručili Dragoljub Cucić, direktor RCT „Mihajlo Pupin“ i Tatjana Božić, članica gradskog veća zadužena za obrazovanje.

Milan Šupica

– Drago nam je što svake godine nagrađujemo sve veći broj učenika. Grad nagrađuje i učenike osnovnih škola, nosioce Vukove diplome, učenike srednjih škola, ali i studente. Osim što čestitam učenicima na velikom uspehu, čestitam i njihovim roditeljima, nastavnicima i Regionalnom centru za talente, koji nam je priredio ovako veličanstveni skup – kaže Tatjana Božić, članica gradskog veća zadužena za obrazovanje.

Milan Šupica

– Nagrade su rezultat mukotrpnog dugogodisnjeg rada ovih učenika, koji nas godinama predstavljaju na takmičenjima, a redovni su učesnici brojnih programa Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ – dodaje Tatjana Božić.

Milan Šupica

PANČEVO VIŠE NIJE CRNA TAČKA NA EKOLOŠKOJ MAPI SRBIJE Vujović: Grad Pančevo je znao šta želi kako bi unapredio kvalitet života svakog građanina! FOTO

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.