PAPIR, BOJE, MAKAZE Emotivna radionica u školi „Mara Mandić”

12:16

01.12.2023

Podeli vest:

Instagram/papirbojemakaze

Prva od šest inkluzivnih radionica za decu u organizaciji udruženja „Papir Boje Makaze” i uz podršku Grada Pančeva održana je prethodne nedelje u ŠOSO „Mara Mandić” u našem gradu.

Radionice su deo programa „InkluArt: inkluzivna umetnička zajednica dece Pančeva”, a planirano je da preostalih pet radionica bude organizovano do kraja ove godine. Dve emotivne predstave izneli su veoma talentovani klinci i klinceze iz Studija govora i javnog nastupa „Glumionica”, a učenici pančevačke škole za osnovno i srednje obrazovanje uživali su u svakom trenutku – bili su veoma pažljiva publika tokom izvođenja pravih malih glumačkih bravura.

Organizatori iz udruženja „Papir Boje Makaze” kažu da je ova radionica označila početak programa „InkluArt” u Pančevu i da s nestrpljenjem iščekuju predstojeće radionice „koje će doneti još više umetničkog i edukativnog sadržaja za decu našeg grada”.

Dodali su:
– Želimo da zahvalimo Gradu Pančevu na podršci i prepoznavanju značaja ovakvih inkluzivnih radionica, koje deci pružaju jedinstvenu priliku za razvoj kreativnosti, samopouzdanja i druženja. Takođe, veliku zahvalnost upućujemo i direktoru i svim zaposlenima u školi „Mara Mandić” za neverovatnu podršku i ljubav koju pružaju našoj deci.
Udruženje „Papir Boje Makaze” organizuje kreativne radionice za decu u kojima ona pronalaze svoja interesovanja i skrivene talente. Dosadašnja iskustva pokazuju da radionice pomažu deci da unaprede koncentraciju i strpljenje.

(Pančevac/S. T.)

Grad Pančevo

GRADSKA SLUŽBA Sa ovim mašinama BORIĆEMO SE protiv LEDA I SMETOVA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.