ŽELEZNIČAR DOBIO VELIKO POJAČANJE

Iz Sočija u Pančevo došao Ivan Ignjatijev

21:43

30.01.2024

Podeli vest:

Pančevac

Na današnjoh konferenciji za novinare predsednik FK „Železničar” Zoran Naunković predstavio je najnovije pojačanje klubam, Ivana Ignjatijeva, koji dolazi kao slobodan igrač iz Sočija. Ivan je 1999. godište i do sad je još nastupao u Rubinu, Krasnodaru i Lokomotivi iz Moskve, a zanimljivo da je igrajući za Krasnodar u Ligi Evrope pre nekoliko godina dao gol i našoj Crvenoj zvezdi.

– Uspešno smo završili pripreme na Kipru i videli smo da nam je neophodno da pojačamo realizaciju i zato smo odlučili da dovedemo još jednog vrhunskog napadača. Nadam se da će nam pomoći da budemo efikasniji u nastavku prvenstva i da ćemo zajedno lakše doći do zajedničkog cilja. Ivanu želim toplu dobrodošlicu u naš klub, grad i državu i siguran sam da će se osećati kao kod kuće – rekao je Naunković.

Pančevac

Ivan Ignjatijev odigrao je jesenas 12 utakmica za Soči i postigao je dva gola i sad će prvi put nastupati za jedan klub koji nije iz Rusije.

– Mislim da to neće biti nikakav problem, jer je Srbija po mnogo čemu nama bliska zemlja i vrlo brzo ću se ovde adaptirati. Vidim da postoje dobri uslovi za trening, igranje i napredak, a lopta je svuda sita, tako da osećam da će ovo biti prekretnica u mojoj karijeri. Stremiću kao i svaki napadač da se što češće upisujem u listu strelaca i da se na kraju svi zajedno radujemo. Pratim srpski fudbal, znam da su Partizan i Crvena zvezda po budžetima mnogo ispred ostalih klubova, a da su svi drugi tu negde. Cenim srpski fudbal i igrao sam, družio se sa srpskim fudbalerima u ruskoj ligi i na meni je sad da pokažem šta znam – rekao je Ignajtijev.

Ivan Ignjatijev danas će odraditi prvi trening u novom klubu i imaće još dosta vremena da se uigra i da upozna saigrače, jer prvenstvo u Super ligi počinje 10. februara.

PANČEVKA ANJA CREVAR DOŠLA DO JOŠ JEDNOG ZLATA

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.