VALENTINA MIRKOV VICEŠAMPIONKA SRBIJE Trku je završila rezultatom 11:38,79

14:21

26.02.2024

Podeli vest:

AK Panonija

Na Prvenstvo Srbije za starije pionire za vikend na Banjici Atletski klub Panonija je nastupio sa četiri atletičarke, a u disciplini sportskog hodanja na stazi Valentina Mirkov je potvrdila kvalitet i to da se i dalje nalazi među najboljima u Srbiji ovoga puta na trasi dugoj 2.000 metara.

Ona je od samog početka držala drugu poziciju, a trku je završila rezultatom 11:38,79. Nakon toga „Panonke“ su se okušale i u štafetnoj trci 4 x 200m pa je štafeta Panonije u sastavu Anđela Stefanović, Milica Jelić, Valentina Mirkov i Nina Štrkalj na kraju među 19 klubova zauzela 12. mesto rezultatom 1:58,58.

Narednog dana je održano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire gde su Anđela Stefanović i Nina Štrkalj zabeležile nove lične rekorde i plasmane među prvih 10 atletičarki Srbije.

Trener Saša Stojilović je zadovoljan početkom sezone, uzimajući u obzir da je u prva dva meseca ove godine AK „Panonija“ osvojio čak 7 medalja na pionirskim, juniorskim i seniorskim takmičenjima.

Slede pripreme za sezonu na otvorenom ali i organizacija petog po redu „Fox Trail-a“ na Devojačkom bunaru 11. maja 2024. godine a prijave su otvorene na sajtu Trka.rs

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.