REPERKA SE OGLASILA Sajsi MC nakon što su je napali jer je Breskvici dala nula poena: Nemam kome šta da objašnjavam

15:42

04.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTS

Tokom finalne večeri „Pesme za Evroviziju 2024“ favoriti su bile Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora. Da pobedi Teya presudila je Sajsi MC koja je njoj dala 12, a Breksvici 0 poena. Ona je tim postupkom razbesnela mnoge, a sada je odlučila da odgovori na negativne komentare.

– Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika – rekla je pevačica kratko za Telegraf.rs.

 

Braja: Sajsi je mediokritet!

Podsetimo, kompozitor Dragan Brajović Braja i jutjuber Andrija Jo su imali žestoke komentare na Sajsinih 0 bodova Breskvici.

– I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci – napisao je Braja putem platforme „Iks“.

– Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo – rekao je Andrija Jo.

(Pančevac/Blic)

PANČEVAC MILAN BUJAKOVIĆ U FINALU Poznati svi finalisti „Pesme za Evroviziju“

DOŠAO U VENČANICI I SVE ŠOKIRAO Filari ispao u polufinalu Pesme za Evroviziju pa priznao šta nosi ispod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.