NEDOSTAJALO SREĆE U FINIŠU MEČA Fudbaleri Železničara poraženi od FK Radničkog 1923 sa 3:0

17:45

13.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: fkradnicki1923kg

U 25. kolu Super lige fudbaleri Železničara izgubili su od Radničkog u Kragujevcu sa 3:0 (0:0).

Treba odmah istaći da je po svemu viđenom na terenu rezltat previsok, ali i da su gostujući fudbaleri sami tome doprineli. U prvom poluvremenu vodila se bitka na sredini terena i nije bilo izglednijih prilika za gol. Železničar je odlično parirao domaćinu i nije bio u podređenom položaju nijednog trenutka.

I u nastavku meča prvi su zapretili Pančevci, ali Grgić iz izgledne prilike ne postiže gol. Kazna je usledila u 68. minutu kada je Vidosavljević pogodio mrežu iz slobodnog udarca uz lošu intervenciju golmana Mijatovića. U 78. minutu Đorđević gubi loptu na sredini terena, a Sahli stiže do šesnaesterca i rutinski šalje loptu u gol pored ovog puta nemoćnog golmana Mijatovića. U 90. Zorić pogađa same rašlje i postavlja konačan rezultat 3:0. Železničar ima za čim da žali, ali mora se okrenuti narednoj utakmici, jer već u nedelju na SC „Mladost” stiže Javor iz Ivanjice i bodovi su ponovo preko potrebni za beg sa dna tabele.

Mijailović: Imali smo bolje šanse, ali …

Nenad Mijailović, trener Železničara posle utakmice je rekao:

– Čestitam Radničkom na pobedi. Držali smo se dobro, imali bolje situacije da dođemo u vođstvo, a kad se ne iskoriste sledi kazna. Usledio je potom prvi gol, a onda i drugi iz naše greške i tu je utakmica bila gotova. Okrećemo se narednom rivalu razmišljamo samo o Javoru.

 

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR NA TEŠKOM ISPITU Od 14 sati igraju meč protiv domaćina Radničkog

ŽELEZNIČAR SRUŠIO NIŠLIJE POSLE PREOKRETA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.