Pala KRIMILANA GRUPA u CRNOJ GORI: Planirali LIKVIDACIJE, traga se za SRBINOM koji je promenio PREZIME

15:15

21.03.2024

Podeli vest:

Printscreen

U velikoj akciji crnogorske policije uhapšeni su Vasilije B. (40) iz Podgorice i Radovan V. (38), dok su krivičnom prijavom obuhvaćeni Željko R. (32), Miloš M. (34), i državljanin Srbije Srđan V. (32) zbog sumnje da su bili pripadnici jednog crnogorskog klana koji je pripremao ubistva.

– Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje, sa Sektorom za borbu protiv organizovanog kriminala, je lišilo slobode V.B. i R.V., i protiv njih, kao i protiv Ž.R. M.M. i S.V., koji nisu dostupni državnim organima, je podnelo krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije 2019.godine, u Cetinju, radi izvršenja krivičnih dela ubistvo i teško ubistvo – saopšteno je iz crnogorskog tužilaštva.

Prethodno je policija, kako se dodaje, izvršila i pretresanje njihovih stanova i drugih prostorija u Podgorici i Budvi i pronašla predmete koji mogu biti od značaja za postupak.

– U toku su saslušanja lica lišenih slobode kao osumnjičenih – navodi se iz tužilaštva.

Specijalno državno tužilaštvo je već, kako se dodaje, podiglo optužnicu pred Višim sudom u Podgorici, protiv 10 osoba za koje postoji sumnja da su organizatori i članovi kriminalne organizacije.

Iz crnogorske policije potvrđeno je da je grupa delovala na teritoriji Crne Gore.

(Pančevac/TVCG)

PANČEVAC NA SAJMU AUTOMOBILA 2024 Kapije za posetioce otvorene od danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.