PRVI SNIMAK HAPŠENJA JEDNOG OD TERORISTA Broj žrtava stradalih u Moskvi će se povećavati, 115 poginulih po poslednjim podacima

12:12

23.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/Telegram

Jedan od terorista uhapšenih zbog sumnje da su izvršili teroristički napad u Krokus Siti Holu u Podmoskovskoj oblasti rekao je da je pucao na ljude za novac, a njegov snimak objavila je glavna urednica medijske grupe Rossiia Segodnia i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan na Telegram kanalu, pišu RIA novosti.

Na snimku on navodi svoj datum rođenja, ali i da je stigao iz Turske 4. maja.

– Pucao sam u ljude u Krokusu… za novac – rekao je pritvorenik odgovarajući na pitanja šta je i zašto radio u koncertnoj dvorani.

Prvo je izjavio da mu je trebalo platiti pola miliona rubalja. Prema rečima pritvorenika, na karticu je prebačena samo polovina obećanog iznosa.

„On (organizator – prim. aut.) je napisao da je obećao oko milion rubalja“ – rekao je čovek kasnije o iznosu koji je obećan za ubistva.

FSB je u petak uveče izvestio da je do pucnjave i požara došlo pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Prema poslednjim podacima ruskog istražnog komiteta, poginulo je 115 osoba.


Broj žrtava nakon terorističkog napada u Krokus siti holu značajno će se povećati, rekao je novinarima guverner Moskovske oblasti Andrej Vorobjov, prenose RIA novosti.

– Što se tiče mrtvih, moram odmah da kažem da će broj žrtava značajno porasti – rekao je Vorobjov, objašnjavajući to činjenicom da su sada počeli radovi na raščišćavanju ruševina u Krokusu.

FSB je u petak uveče izvestio da je do pucnjave i požara došlo pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Prema poslednjim podacima ruskog istražnog komiteta, poginulo je 115 osoba.

 

(Pančevac/Novosti)

UHAPŠENO 11 OSUMNJIČENIH ZA KRVOPROLIĆE U MOSKVI Četvorica terorista direktno umešana u teroristički napad

TERORISTIČKI NAPAD U MOSKVI Ubijeno 60, ranjeno 150 osoba! ISIS preuzeo odgovornost za napad

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.