RAZVODI SE DRAGANA MIRKOVIĆ Pevačica otkrila da joj brak ne funkcioniše godinama, a Toni već ima novu devojku

15:13

27.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pink

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug, biznismen Toni Bijeli važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a vest o njihovom razvodu šokirao je sve.

Ona je saopštila da je podnela papire za razvod, te da njihov brak poslednjih tri godine ne funkcioniše kako treba, kao i to da žive na različitim adresama.

Ipak, u javnosti je sve delovalo da je među njima sve u najboljem redu, pa je tako Toni i nedavno prisustvovao na njenom koncertu. Međutim, sada kada je poznata pozadina svega, mnoge stvari su jasnije.

Naime, Dragana je pre dva meseca gostovala u emisiji „Premijera“ u Božićnom specijalu i tada je zaplakala na televiziji.

Njena koleginica Rada Manojlović zapevala je pesmu „Pusti me da nađem srcu lek“ zbog čega se Mirkovićka slomila i pustila suzu, ali niko tada nije mogao da nasluti da ju je ova pesma pogodila upravo zbog raskola sa bivšim mužem.

Takođe, nekoliko puta na aerodromu zatekli smo Draganu samu, ali tada je sve probleme prikrivala osmehom na licu.

Inače, Toni je već našao novu partnerku, koja je mlađa od njega 15 godina. Oni žive na dve lokacije – u Nemačkoj i Hrvatskoj, gde je Bijelić pre sedam meseci pazario luksuznu nekretninu.

(Pančevac/Blic)

DRAGANU MIRKOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE: Pevačica se rasplakala na nastupu u Americi VIDEO

DRAGANA MIRKOVIĆ I OVE GODINE PROSLAVLJA BOŽIĆ U KASIDOLU Držim se svih običaja kod mojih na selu gde je veća mogućnost za to (FOTO)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.