ZAŠTO SU SE ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ RAZIŠLI? Goranu je jedna stvar bila previše, sve je počelo prošle jeseni

21:56

27.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Novak Đoković je ovog ponedeljka započeo čak 418. nedelju na prvom mestu ATP liste, ali nju privodi kraju bez trenera. Goran Ivanišević to više nije, a postavlja se pitanje – zašto?

Oglasio se Nole o tom rastanku, pisale su vam „Novosti“ i kako je reagovao i Ivanišević, ali…

Veo tajne i dalje je tu.

Šta je, zapravo, razlog što su se razišli?

Pod naslovom „Goranu je jedna stvar bila previše, sve je počelo prošle jeseni“, splitska „Slobodna Dalmacija“ ovako izveštava o iznenadnom rastanku srpskog asa i njegovog trenera, koji je upravo rodom iz Splita:

„Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su saradnju nakon pet godina, a u javnost su počele da izlaze raznorazne informacije o tome šta je bio mogući razlog rastanka hrvatsko-srpskog dvojca.

Prvi razgovori o mogućem prekidu dogodili su se nakon završnog mastersa u Torinu prošle godine. Razmišljanja o prekidu saradnje nastavljena su i nakon Australijan opena, na kojem je Janik Siner izbacio Đokovića u polufinalu te osvojio grend slem, a sve je kulminiralo Đokovićevim ispadanjem u trećem kolu Indijan Velsa.

Kurir smatra da je do razlaza došlo zbog akumuliranog zamora Ivaniševića od napornog Đokovićevog režima.

Splićanin je često isticao Đokovićevu radnu etiku kao izuzetnu, a želja za stalnim napretkom srpskog tenisera uzela je svoj danak.

S obzirom na to da Đoković ove godine cilja na 25. grend slem trofej i olimpijsko zlato u Parizu, zbog čega mu se ona nameće kao jedna od najvažnijih u karijeri, jasno je koliko će ritam biti naporan. Bivši srpski teniser i specijalista za parove, Nenad Zimonjić, trebalo bi privremeno da zameni Ivaniševića, ali još nije poznato to će trajno uskočiti umesto legendarnog hrvatskog tenisera“, piše splitski list.

(Pančevac/Novosti)

PONOSAN SAM, NISAM SIGURAN DA JE I ON! Đoković ovom porukom objavio kraj sa Ivaniševićem

SVAKE NEDELJE NOVI REKORD Đoković započeo 417. sedmicu na 1. mestu ATP liste

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.