Dom zdravlja: Nova stomatološka stolica za Dečje odeljenje

09:05

17.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Nova stomatološka stolica koja je nedavno stigla u Dom zdravlja postavljena je na stomatološkom Dečijem odeljenju. Direktorka Doma zdravlja dr Zorica Sokić istakla da je cilj da se deci pruži najkvalitetnija zdravstvena usluga .

Stomatološko Dečije odeljenje je oslikano, uređeno, unforme u raznim bojama, a sve u cilju da deca kada dolaze kod dečijeg stomatologa nemaju strah od zubara. Stigla je i nova roze stomatološka stolica ,kako bimališani dobili najkvalitetniju uslugu, rekla je za RTV Pančevo dr Zorica Sokić, direktorka Doma zdravlja.

re nekoliko meseci stigle su i neophodne helio lampe koje nisu dugo menjane, a sada i stomataloška stolica koja je mogla da bude na odeljenju za odrasle, ali je prednost data najmlađima kako bi od malena stekli navike da posećuju stomatologa.

Dobili smo kvaliutetnu modernu stolicu, a mi smo odlučili da postavimo na odeljenju za Zdravstvenu zaštitu dece.

Veoma je važno da roditelji dovode decu kod stomatologa kako bi razbili strah i predrasude i popravljali zube još dok su mlečni .Stomatolozi sa ovog odeljenja napominju da decu treba dovesti da vide i upoznaju se kako izgleda stomatološka stolica, a po izlasku dobiće i stiker, sve u cilju da se razviju pravilne navike o održavanju zuba.

(Pančevac/TV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.