UPUCAN FRANCUSKI PEVAČ: Lekari se bore za život Kendžija Žiraka

13:12

22.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT/Kendji Girac

Poznati francuski pevač i pobednik takmičenja „The Voice“ jutros je upucan u grudi prilikom posete putničkom kampu.

Na jednog od najpopularnijih francuskih pevača pucano je jutros u Bordou. Kendži Žirak (27) upucan je u grudi, nakon čega je završio na intenzivnoj nezi. U toku je borba za njegov život.

Pevač Kendži Žirak smešten je u Univerzitetskoj bolnici u Bordou, a napad na nejga se desio rano jutros prilikom njegove posete putničkom kampu u obližnjem Biskarosu. „Bio je u kampu za putnike gde je ranjen iz vatrenog oružja“, rekao je izvor.

Policija je primila poziv oko 5.30 časova, a kada su stigli na teren, suočili su se sa dvadesetak ljudi koji su odbili da daju bilo kakvu informaciju.

„Hitna služba je u međuvremenu zbrinula teško ranjenog čoveka koji je bio upucan u grudi pa je hitno prebačen u bolnicu“, dodao je insajder. Nakon što je potvrđeno da je žrtva pobednik muzičkog takmičenja „The Voice“, saopšteno je da je pevač u životnoj opasnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendji Girac (@kendji)

Žirak je otac jednog deteta, 2014. pobedio je u pomenutom muzičkom šouu. Objavio je pet albuma i snimao duete sa slavnim kolegama iz Francuske. Često je pričao o odrastanju u kamp prikolici i kako se bavio fizičkim poslovima nakon što je napustio školu sa 16 godina, piše Daily mail.

(Pančevac/Novosti Magazin)

40 GODINA KASNIJE: Bajaga i instruktori održali koncert povodom jubileja

PREMINULA SRPSKA VODITELJKA Tužilaštvo naredilo obdukciju tela

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.