OVO DEFINITIVNO NIJE NJEGOVA GODINA Novo pravilo ATP-a bi moglo da poremeti Đokovića, evo o čemu se radi!

11:14

18.06.2024

Podeli vest:

Pritnscren/TennisTV

Krenulo je sve nekako porazom za Srbiju na Junajted kupu u Australiji, a onda i eliminacijom sa prvog grend slema u sezoni od Janika Sinera u Melburnu. Nije se Đoković proslavio ni na narednim manjim turnirima.

Sve u cilju pripreme za Rolan Garos, a onda i Vimbldon, pa Olimpijske igre kao konačni i najveći cilj. I novi šok za Novaka, povreda u Parizu, koja remeti totalno pripreme za Olimpijske igre, ali i preskakanje Vimbldona, iako pojedinci tvrde da će se pojaviti na Ostrvu.

I dok iščekujemo šta će se desiti i da li će Đoković biti potpuno spreman za Olimpijske igre, stižu nove loše vesti za Srbina.

Naime, u toku je deo sezone na travnatoj podlozi, a trenutno traju turniri u Haleu i Kvinsu. ATP je ova takmičenja iskoristio da isproba nova pravila, a ona se tiču ograničenja vremena između poena. Odbrojavanje sada počinje onog trenutka kada se završi poen, umesto kada sudija saopšti rezultat.


Ovu promenu bi posebno mogao da oseti Novak Đoković, kome je oduvek trebalo nešto više vremena da servira, pa nije isključeno da se spomenuto pravilo isprobava samo kako bi se naš teniser sabotirao.

ATP ne odustaje od rušenja Đokovića i kada ne igra pronalaze rešenje kako da mu otežaju život na terenu.

(Pančevac/Novosti)

NOVA ATP LISTA: Siner prvi, evo na kom mestu se nalazi Đoković

LOŠE VESTI Doktor koji je operisao Đokovića otkrio kada bi Srbin mogao da se vrati na teren

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.