PIKSI VIŠE NIJE SELEKTOR ORLOVA? U igri za njegovog naslednika Italijan ili Nemac

11:05

27.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/ig: fudbalskisavezsrbije

Dragan Stojković je bivši, bar tako tvrde srpski mediji.

Piksi je slično prošao kao i njegovi neki slavni prethodnici. Od euforije i sjajnih kvalifikacija do razočaravajućih nastupa na velikim takmičenjima, uglavnom su to bila Svetska prvenstva od raspada SFRJ, a Stojković je zaokružio oba ciklusa.

Ne može se reći da ništa nije uradio, eliminisati Portugaliju usred Lisabona je velika stvar, ali posle kao da se sve srušilo kao kula od karata. Iz ove perspektive sada kao da je Kamerun u Kataru kreirao stanje srpskog fudbala. Od 3:1 do 3:3 i onda poraz od Švajcaraca i nikada Piksijeva Srbija više nije bila kao do tada.

Selektor je lutao od napadačke igre i lepe za oko, kako je i on sam igrao do italijanskog katanaća, koji se nije isplatio u Nemačkoj, štaviše, vratio nam se kao bumerang.

I ako je verovati srpskim medijima, ubrzo će doći do raskida saradnje Dragana Stojkovića Piksija i Srbije. A zamena za petu Zvezdinu zvezdu je već spremna….

Kako prenosi „Sportski žurnal“, prvi pik našeg saveza je stranac. Dodaju, Italijan ili Nemac bez pozivanja na konkretan izvor.

To ne bi bio presedan u istoriji „orlova“. Imali smo mi i ranije selektore iz inostranstva poput Havijera Klementea i Dika Advokata. Ni jedan ni drugi nisu ostvarili dobre rezultate sa našim timom, tako da i ova vest izaziva oprez u srpskoj javnosti.

(Pančevac/Novosti)

ELIMINISANA Srbija remizirala sa Danskom i završila učešće na EP

PRIMER KAKO TREBA: Srbi i Slovenci se zajedno provede pred današnju utakmicu na EURO 2024

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.