Anja Crevar ide na Olimpijske igre

Anja će na Olimpijadi nastupati u dve discipline i to na 400 metara mešovitim stilom i na 200 metara delfin.

09:21

17.07.2024

Podeli vest:

GJ

Plivačica Dinama Anja Crevar izborila je plasman na Olimpisjke igre i ona se vredno priprema u našem gradu kako bi što spremnije dočekala najveće takmičenje.

Anji  Crevar plasman na Olimpijske igre omogućio je dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Dohi početkom ove godine, dok je na Evropskom prvenstvu u Beogradu gde je očekivala da će osvojiti neku od medalja u dve finalne trke bila 4. i 6.

-Za mene je ovo  veliki uspeh, jer sam u prethodne dve godine prošla svašta. Na Evropskom prvenstvu sam doživela veliki poraz, bar ja to tako smatram, ali potrudila sam se da se brzo vratim i evo me 4 nedelje posle naporno radim i nadam se dobrom rezultatu – kaže  Anja Crevar, plivačica Dinama.

Anja  je pre 8 godina u Rio de Ženeiru bila naša najmlađa sportiskinja i
sad  iako ima tek 24 godine  na smotru najboljih sportista odlazi sa mnogo iskustva, jer joj je ovo treće učešće na Olimpijskim igrama:

-Svakako da znači, jer tamo mi je već sve poznato i idem potpuno rasterećeno. Daću svoj maksimum i videćemo šta će mi to doneti- ističe Anja, kojoj je ovo treći odlazak na Olimpijske igre – sa 16 godina učestvovala je na Olimpijadi u Rio de Žaneiru, a 2021. godine i u Tokiju.

Sa Anjom svakog dana na pančevačkom bazenu radi trener plivačkog kluba Dinamo Vlatka Matić koja smatra da je veliki uspeh za grad što opet ima svoju učesnicu na Olimijskim igrama:

– Sama reč Anja Crevar znači mnogo za ovaj grad. Svi je mi ovde poznajemo još od kad je bila mala, odrasla je na našem bazenu i evo dočekala je 3. Učešće na Olimpijadi. Ona je uvek dostupna našoj deci, deli autograme i uvek je raspoložena za saradnju sa njima. Svima je veliki uzor u plivanju- kaže Vlatka.

Anja će na Olimpijadi nastupati u dve discipline i to na 400 metara mešovitim stilom i na 200 metara delfin. U Pariz odlazi sledeće nedelje odakle  svi ljubitelji sporta očekuju lepe vesti.

GJ

ANJA CREVAR NA OLIMPIJSKIM IGRAMA U PARIZU Ono što preostaje jeste da navijamo za nju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.