Karatisti iz Debeljače bore se za Srbiju

Na međunarodnm turniru u Beogradu pod našom zastavom nastupaju u različitim kategorijama Kalina Kalmar, Mihajlo Dudok, Ðerđ Lukač i Nenad Erdeljan iz Debeljače.

10:52

24.10.2024

Podeli vest:

Foto: Opština Kovačica
Foto: Opština Kovačica

Prvenstvo “31st World Shotokan Karate Championship – Belgrade 2024” održaće se od 24. do 27. oktobra u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu. Na Prvenstvu se očekuje preko 1.500 takmičara iz cele Evrope, Indije, Južne i Severne Amerike i Japana, a pod našom zastavom će se boriti u različitim kategorijama Kalina Kalmar, Mihajlo Dudok, Ðerđ Lukač i Nenad Erdeljan iz Debeljače.

Ovim povodom predsednik Opštine Kovačica Petar Višnjički zajedno sa zamenikom predsednika Opštine Kovačica Miroslavom Tomašem i pomoćnicom Marijanom Meliš upriličio je prijem za mlade nade u karateu i u ime opštine Kovačica predao poklone u vidu kompleta trenerki i majica sa logom opštine Kovačica.

Aleksandra Kalmar, trener, kaže da je konkurencija izuzetno jaka, ali se nada da će se ekipa vratiti sa medaljama. Dodaje da im podrška opštine Kovačica mnogo znači i da im daje elan i motivaciju da još posvećenije rade kako bi ostvarili dobre rezultate.

Predsednik Opštine Kovačica Petar Višnjički poželeo je karatistima hrabrost na predstojećem takmičenju, a zamenik predsednika Opštine Kovačica Miroslav Tomaš je istakao da će Opština nastaviti da pruža i jača podršku za najbolje sportiste i u narednom periodu.

(Pančevac/Pančevo info)

VELIKI USPEH Karatisti Mladosti doneli 7 medalja iz Rumunije

PRVENSTVO SRBIJE: Dve bronze za karatiste Radničkog

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.