REDOVNO KONTROLIŠITE ZDRAVLJE BEZ OBZIRA NA GODINE Devojci pozlilo na autobuskoj stanici u Pančevu, ekipa Hitne ukazala joj pomoć

09:07

03.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Službi hitne medicinske pomoći, u danu za nama, upućen je jedan poziv za intervenciju na javnom mestu. Devojci je pozlilo na glavnoj autobuskoj stanici. Ona je pregledana i dat joj je savet za dalje, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Saobraćajnih udesa nije bilo. Ekipe Hitne imale su 20 kućnih poseta, 14 transporata u gradu, 24 van grada i 7 u pratnji lekara. Iz Opšte bolnice Pančevo, u pratnji lekara, dva pacijenta prevezena su za Beograd zbog kardiomiopatije i moždanog krvarenja. Jedan pacijent je prebačen iz Beograda u Pančevo nakon koronarografije. Do pančevačke bolnice dovezena su tri pacijenta, jedan iz Zdravstvene ambulante Novi grad zbog bolova u grudima, jedan iz Banatskog Brestovca zbog smetnji sa disanjem i jedan iz Banatskog Novog Sela zbog Epy napada.

Pomoć u ambulanti Hitne zatražilo je 38-oro građana, od čega petoro dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.