DRŽAVLJANKA SRBIJE (43) TEŠKO RANILA SUPRUGA U ROTERDAMU Pucala u njega u porodičnoj kući pred četvoro dece!

13:09

21.03.2023

Podeli vest:

printscreen/pzc.nl

Državljanin Srbije (46) u Roterdamu teško je ranila njegova tri godine mlađa supruga, koja je pucala na njega u porodičnoj kući u kojoj je bilo i njihovo troje dece, kao i jedno dete koje im je bilo u poseti.

Zloči se dogodio u porodičnoj kući, a državljanka Srbije je odmah uhapšena.

– Ranjeni muškarac je sam u noći između subote i nedelje, oko 4.30 sati pozvao Hitnu pomoć. Odmah je prebačen u bolnicu, a specijalci sa štitovima su upali u kuću i uhapsili njegovu suprugu. Brigu o deci preuzele su nadležne službe – preneli su holandski mediji.

Oni su preneli i izjave komšija, koji su rekli da su videli kako teško ranjeni muškarac leži na zemlji, a pored njega šeta pas. Komšija koji je udomio kućnog ljubimca ispičao je da je pokušao da uđe u kuću, kako bi uzeo hranu za životinju, ali da je zatekao prizor kao iz filmova.

– Video sam kasnije kako je čoveka odvezla Hitna pomoć, a ženu policija. Pitao sam policajce da uđem u kuću, da bih uzeo hranu za psa, jer inače nemam kod kuće, ali me nisu pustili jer je kuća bila puna policajaca. Forenzičari su imali bela odela, postavljen je kontejner u blizini kuće, specijalci sa puškama i fantomkama su je opkolili i pretraživali svaki njen deo – ispričale su komšije bračnog para iz Srbije.

(Pančevac)

OSUMNJIČENOG ZA POKUŠAJ UBISTVA KRILI U SVOM STANU: Osnovni sud u Pančevu odredio im je pritvor zbog ovog krivičnog dela

OSUMNJIČENOG ZA POKUŠAJ UBISTVA KRILI U SVOM STANU: Osnovni sud u Pančevu odredio im je pritvor zbog ovog krivičnog dela

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.