KECMANOVIĆ NE STAJE! SRBIN U DVA FINALA U EŠTORILU Nakon trijumfa nad Čekinatom, zajedno sa Čačićem došao do pobede i u dublu!

22:08

08.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Neverovatan dan za srpskog tenisera Miomira Kecmanovića. Nakon pobede nad Markom Čekinatom u polufinalu Eštorila (6:3, 6:1), plasirao se i u finale dubla.

Srpski teniser je prvo pobedio Italijana Marka Čekinata sa 6:3, 6:1 i plasirao se u finale turnira iz serije 250 u Eštorilu.

Fantastičan meč odigrao je 40. igrač na ATP listi. Od prvog momenta je krenuo da dominira. Prvi set je okončao sa dva brejka, mogao je da napravi i treći, ali je 96. na planeti uspeo da spase tri šanse rivala.

Drugi segment meča protekao je u totalnoj dominaciji Beograđanina, koji je rivalu takođe dva put oduzeo servis. Koliko je Miomir bio dominantan najbolje se može videti u tome da je momak iz Palerma tek u poslednjem gemu na meču imao prve brejk prilike, no nije ih iskoristio.

A Miomir je potom zajedno sa zemljakom Nikolom Ćaćićem trijumfovao nad Gonzalom Eskobarom i Fabijenom Rebulom sa (6:2, 1:6, 10:3).

Odlično su meč otvorili naši igrači i sve je slutilo da će doći do lake pobede protiv trećih nosioca. Ipak, Ekvadorac i Francuz se nisu predavali, pa su imali žestok odgovor u drugom setu.

 

(Pančevac/Novosti)

KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA BRILJIRA Protivniku prepustio samo jedan gem za četvrtfinale turnira u Eštorilu! Sa Ćaćićem nastupa u dublu!

MIOMIR KECMANOVIĆ DO OSMINE FINALA TURNIRA U EŠTORILU Srbin pobedio italijanskog igrača sa 2:0 u setovima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.