OTKRIVENO KO JE NAPADNUTI ATLETIČAR Sin poznatog pevača i novinarke pretučen u Baru na pripremama! FOTO

17:35

16.04.2023

Podeli vest:

Printscreen

Crnogorska policija je identifikovala napadače na dvojicu atletičara Atletskog kluba Sarajevo, koji su pretučeni u subotu u Baru, gde su došli na pripreme.

Majka jednog od dvojice mladića Arduana Pribinja, inače novinarka Al-Džazire, objavila je na društvenim mrežama da je njen i sin pevača Aldia Kurića, poznatijeg kao Al Dino, napadnut sa drugom, nakon čega joj se obratio Goran Đurović, ministar ekonomije i turizma Crne Gore, kao i predsednik Opštine Bar Branislav Nenezić.

Kako je Pribinja objasnila, mladići su napadnuti kada su išli u prodavnicu, a incidentu nije prethodio verbalni okršaj niti su imali sukob sa napadačima. Petorica huligana su ih udarala metalnom šipkom. Njenom sinu je razbijena glava, a drugi sportista je zadobio višestruku frakturu jabučne kosti.

Crnogorski ministar je novinarki uputio javno izvinjenje.

– Uvažena gospođo Pribinja, želim da, kao ministar ekonomije i turizma u Vladi Crne Gore, uputim izvinjenje vama i momcima koji su sinoć napadnuti u Baru. U Crnoj Gori su svi dobrodošli a naročito naše komšije iz BiH. Nadam se da će nadležni organi brzo reagovati i kazniti počinioce – napisao je Đurović na Tviteru.

printscreen/ig

Arduana je prethodno iznela da je policija identifikovala napadače i da se radi o licima koja su od ranije poznata organima reda.

– Nemamo nikakav komentar. Ja sam upravo razgovarala sa predsednikom Opštine Bar, koji je zvao da se izvini zbog incidenta, zbog kojeg kako kaže duboko žali i potrudiće se sa svoje strane da učini sve, da huligani budu kažnjeni. Kaže da su u pitanju povratnici u krivično delo – rekla je za portal „Avaza“.

 

(Pančevac/Sportal)

NENAD ZIMONJIĆ IPAK NEĆE NASTUPITI U BANJALUCI Povukao se u poslednjem trenutku, a ovo je razlog!

POBEDA PARTIZANA ZA KRAJ REGULARNOG DELA EVROLIGE! Poznat i rival crno-belima u Top8, to će biti španski velikan! VIDEO

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.