REAL DOPUTOVAO U BEOGRAD: Grobari napravili poseban doček za Madriđane

20:57

01.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Twitter

Partizan i Real će, posle velikih incidenata koji su obeležili njihov drugi meč Top 8 faze Evrolige igrati u Beogradu, a dolazak Madriđana u prestonicu Srbije uopšte nije prošao „nezapaženo“ kod navijača crno-belih, „grobara“.

Podsetimo, dva dana posle neočekivanog poraza na svom terenu prošlog utorka, kada je Kevin Panter dao trojku za trijumf beogradskog kluba u poslednjoj sekundi, Real se nadao da će se osvetiti, ali je Partizan bio daleko ubedljiviji i opet nadigrao favorita usred Madrida.

Taj sportski deo priče zasenila je tuča koja se desila u 38. minutu. Usled nje je utakmica prevremeno završena, a Evroliga je izrekla oštre kazne. Pred dolazak Madriđana u Beograd, trener košarkaša Partizana Željko Obradović je pozvao navijače da dostojanstveno i sportski bodre svoje ljubimce, ali „grobari“ su rešili da ipak prirede zanimljiv doček „kraljevskom klubu“.

Naime, navijači Partizana dočekali su košarkaše Reala nizom poruka okačenim na nadvožnjacima iznad auto-puta kojim je ekspedicija Madriđana prošla večeras po sletanju u Beograd.

Na jednoj od poruka piše „nećete spavati“.

 

Navijači Partizana su najavili ranije da će doći ispred hotela u kojem je smeštena ekspedicija Reala i da će pokušati da drže izabranike Ćus Matea budnim celu noć.

Treća utakmica ove četvrtfinane serije, koja se igra dok neko ne ostvari tri pobede, na programu je u utorak od 20.30 u Beogradu.

KRAJ LAJOVIĆEVE TENISKE BAJKE: Srpski teniser poražen od Štrufa u Madridu

(Pančevac/Novosti)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.