DEČAK (13) HTEO PRE MESEC DANA DA POČINI MASAKR?! Odustao je zbog brutalnog razloga

11:51

10.05.2023

Podeli vest:

Printscreen&YT

Osumnjičeni učenik Kosta K. (13) koji je ubio devet osoba u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u sredu 3. maja je prema rečima načelnika beogradske policije Veselina Milića želeo da izvrši masakr pre mesec dana!

Osumnjičeni učenik (13) koji je u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u sredu 3. maja ubio devet osoba je još pre mesec dana želeo da napravi masakr prema rečima Veselina Milića, načelnika beogradske policije. Da podsetimo, osumnjičeni učenik je ubio osmoro đaka i čuvara škole, Dragana.

„Dečak je u policiji ispričao da je pre izvesnog vremena planirao da nešto slično uradi i na školskom igralištu, ali je tada odustao od te ideje“, rekao je načelnik beogradske policije Veselin Milić.

Izvor upućen u istragu masakra u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ tvrdi da je dečak od prvobitne ideje odustao jer nije o svemu dobro razmislio. Takođe, smatrao je navodno da bi to mogla da bude „propuštena prilika“.

„Bili su na otvorenom, razmišljao je da bi se oni najverovatnije razbežali kad bi on potegao oružje i da ishod ne bi bio onakav kakav je želeo. Zato je napravio precizan spisak sa imenima svojih drugara, a zatim i mapu kao u nekakvoj video-igrici. On je pratio šemu ulaza i izlaza iz škole, kao i rasporeda učionice, i po njoj krenuo da ubija, međutim, nije računao na otpor čuvara i nastavnice, kao i dežurnih učenica, koje su mu se isprečile na putu.

Odeljenje 7/2 je prošlog meseca išlo zajedno na ekskurziju i utisci su bili predivni. Svi su se zabavili, družili, igrali, a i ovaj dečak s njima. Postoje i fotografije sa ekskurzije, na kojima je i on. S nekom decom se družio više, s nekom manje, ali svi su oni završili na njegovom spisku za odstrel. S nekom od dece koju je ubio delio je i školsku klupu, užinu… Strašno“, kaže izvor.

Izvor dodaje da se osumnjičeni učenik tokom perioda od mesec dana dok je pripremao ubistva ponašao normalno i da se družio sa osobama koje su mu bile na spisku za likvidaciju. Išao je na slavlja, rođendande i na ekskurziju koja je bila u aprilu. Što se tiče ekskurzije, osumnjičeni učenik je sedeo sam, a u povratku su sedeli svi zajedno.

(Pančevac/Mondo)

KOSTA K. (13) SMEŠTEN NA KLINIKU ZA NEUROLOGIJU I PSIHIJATRIJU Konzilijum lekara razgovarao s njim posle ponoći! Toksikološki nalaz negativan

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUPA: Učenik (14) OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet osoba! Šestoro dece i nastavnica u teškom stanju! VIDEO

IMAO JE SPISAK DECE ZA LIKVIDACIJU: Milić pokazao plan učenika Koste K. pre masakra! Privedeni otac i majka dečaka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.