DESETA ŽRTVA MASAKRA U RIBNIKARU Devojčica A. A. ranjena pre 12 dana preminula u Tiršovoj!

14:02

15.05.2023

Podeli vest:

Devojčica A. A, koja je bila teško povređena u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu, preminula je posla 12 dana borbe za život.

Ona je 10. žrtva masakra koji je počinio trinaestogodišnji dečak 3. maja u ovoj školi, koji je ubio devetoro učenika i čuvara.

Nesrećna devojčica umrla je u UDK „Tiršova“, a imala je teške povrede glave. I pored nadljudskih napora lekara, devojčica je podlegla povredama.

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je povređena učenica OŠ „Vladislav Ribnikar“ preminula.

Pacijentkinja koja je s teškim povredama glave opasnim po život zadobijenim prilikom pucnjave u OŠ „Vladislav Ribnikar“ bila zbrinuta u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, preminula je jutros i pored hitne hirurške intervencije i svih preduzetih mera intenzivnog lečenja.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić, u svoje ime i u ime Ministarstva zdravlja, izjavljuje iskreno saučešće porodici nastradale devojčice.

 

(Pančevac/Kurir)

HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU Dečak (14) ubio školskog čuvara, ranio nastavnicu i četvoro učenika! Dvoje đaka sa prostrelnim ranama se nalazi na intezivnoj nezi! FOTO

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT RANJENE DEVOJČICE Dr Simić: Učenica iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ i dalje u teškom stanju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.