VIŠI SUD U BEOGRADU: Ocu dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u školi zabranjeno otuđenje imovine

13:03

14.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Republika News

Viši sud u Beogradu je saopštio da je sudija za prethodni postupak u utorak, 13. juna, doneo rešenje kojim je V. K, ocu dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, reč je o stanu u Beogradu, idealnim delovima poslovnog prostora u Beogradu i putničkom motornom vozilu.

Dodaje se da je rešenje za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinskopravnih zahteva usvojeno na predlog porodica ubijene dece.

Privremene mere će trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja.

Okrivljenom V. K, koji je u pritvoru, na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

V. K. je uhapšen odmah nakon što je njegov sin, koji nije krivično odgovoran pošto nema navršenih 14 godina, počinio masovno ubistvo u školi.

(Pančevac)

ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUPA: Učenik (14) OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet osoba! Šestoro dece i nastavnica u teškom stanju! VIDEO

MAJCI DEČAKA UBICE PRETI 3 GODINE ZATVORA, OCU 12: Tužilaštvo ispituje da li je zanemarivala i zlostavljala sina pre masakra u školi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.