KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ŽENE ZBOG UDESA U SREMSKOJ MITROVICI: Izazvala saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređeno 18 osoba

16:39

14.06.2023

Podeli vest:

Pixabay

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 45-godišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ona se sumnjiči da je jutros oko 6 časova, u ulici Rumski drum na izlazu iz Sremske Mitrovice, upravljajući taksijem, izazvala saobraćajnu nezgodu tako što je nepropisno skrenula ulevo, ne uverivši se prethodno da je to bezbedno i tom prilikom kombi koji je krenuo da je pretiče udario je u njeno vozilo, saopštio je MUP.

U ovoj nezgodi, teške telesne povrede zadobila su dva putnika iz kombija, a lake telesne povrede 16 putnika iz kombija i vozač taksija.

Protiv vozača kombija biće podneta prekršajna prijava nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje da se, pre nego što je započeo preticanje, nije uverio da je to bezbedno.

„Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju“, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

VIŠI SUD U BEOGRADU: Ocu dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u školi zabranjeno otuđenje imovine

(Pančevac/MUP)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.