NOVI OBRAČUN MIGRANATA U SUBOTICI? Šumom odjekuje rafalna pucnjava, primećeno više vozila hitne pomoći

13:47

26.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/subotica.com

 

Stanovnici područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu, piše „Blic“.
Intenziviralo se ranije tokom jutra, oko 6 časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica nego zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani puca se i iz automatskog oružja.
O tome svedoči video snimak koji je jedan sugrađanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja.

Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nema više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.
Pre nešto više od nedelju dana nakon novog „puškaranja“ policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečili dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvate centre više od stotinu migranata.
Podsetimo, do pucnjave u kojoj je povređeno tri osobe došlo je na istom mestu pre samo nekoliko dana, 17. juna kada su se sukobile dve grupe migranata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.