POČELI DANI VAJFERTA: Naredna tri dana posetioce očekuje bogat program FOTO i VIDEO

22:06

14.07.2023

Podeli vest:

Pančevac

„Dani Vajferta“ svečano su otvoreni u Pančevu. Organizatori su se i ove godine potrudili da ponude posetiocima raznovrsne sadržaje. Naši sagovornici su istakli da su zadovoljni programom i da bi ovakvih manifestacija trebalo da bude više.

Pančevac

– Došli smo iz Beograda. Oduševljeni smo, kako gradom, tako i ovom manifestacijom. Program je odličan, fantastične grupe će nastupiti i planiramo da dođemo i u subotu, i u nedelju – kaže naša sagovornica.

– Ovo je zaista lepo dešavanje i trebalo bi da ih bude što više. Ljudi su raspoloženi, dolaze porodično, roditelji sa decom, sve je savršeno.

Pančevac

Manifestaciju je otvorila Marija Jević, gradska većnica zadužena za kulturu i omladinu.

Pančevac

– Pančevo je ponosno što imamo manifestaciju koja nosi ime Đorđa Vajferta. Ovih dana, uz sećanje na našeg velikog sugrađanina, promovišemo pivarstvo, stare zanate, ali i umetnost i kulturu. Pozivamo sve građane da dođu i uživaju u programu. Ovo je najznačajnija gradska manifestacija i mi ćemo se truditi da u narednom periodu podržimo kako ovu, tako i sve druge manifestacije po kojima je grad Pančevo poznat – istakla je Marija Jević.

Večeras će posetioci uživati u koncertu Riblje čorbe. U subotu će nastupiti Neverne bebe, a u nedelju, za kraj manifestacije, očekuje nas nastup grupe Kerber.

DANI VAJFERTA OD 14. DO 16. JULA U PANČEVU: Ovo je detaljan program manifestacije

PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA: Besplatne vožnje katamaranom tokom manifestacije „Dani Vajferta“

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.