ZATVOREN BEOGRADSKI AERODROM ZBOG OLUJE Moguće preusmeravanja letova na alternativne aerodrome, kao i kašnjenja i otkazivanje letova!

21:08

19.07.2023

Podeli vest:

printscreen/yt: ben sedin

Usled izrazito nepovoljnih vremenskih uslova večeras u Beogradu, došlo je do privremenog zatvaranja beogradskog aerodroma, zbog čega je moguće da će doći do preusmeravanja pojedinih letova na alternativne aerodrome, kašnjenja, potencijalno i otkazivanja pojedinih letova koji su planirani tokom večeri i noći.

Pored toga, pre poletanja večerašnjeg leta Er Srbije JU638 između Beograda i Krakova, tokom taksiranja, usled lošeg vremena i snažnog leđnog vetra, posledično su se uključili protivpožarni indikatori na oba motora na avionu. Preventivno su se aktivirale boce za gašenje požara. Izvršene su neophodne provere, posada je sprovela sve neophodne aktivnosti u skladu sa procedurama, a bezbednost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. O nastavku leta biće naknadno odlučeno.

Za više informacija, molimo putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

 

(Pančevac/Blic)

JEZIVI SNIMICI SA NOVOG BEOGRADA Orkanski vetar srušio kran! VIDEO

MUP IZDAO CRVENO UPOZORENJE! SUPEROLUJA STIGLA U SRBIJU! Evo ko je NAJVIŠE UGROŽEN

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.