TRAGEDIJA U VALJEVU Beba preminula od posledica opekotina koja je zadobila prilikom kupanja! STALO JOJ SRCE OD STRAHOVIIH BOLOVA

17:31

24.07.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Osmomesečna beba iz Valjeva je preminula nakon opekotina zadobijenih od vrele vode prilikom kupanja u porodičnoj kući!

Lekari u Urgentnom centru su dali sve od sebe da spasu život osmomesečnoj bebi, koja je preminula u Valjevu pošto je zadobila opekotine tokom kupanja, ali nažalost nisu uspeli. Kako nezvanično saznajemo u Urgentnom centru u Valjevu, dete je preminulo pošto joj je stalo srce jer nije moglo da izdrži strahovite bolove koje je trpela.

ako saznajemo, sve se odigralo u mirnoj ulici porodičnom domu porodice koja ima četvoro dece. Majka (25) bebe koja je preminula je trudna i čeka peto dete.

Kako komšije pričaju, deca iz ove porodice izgledaju zanemareno.

– Iz njihove kuće se stalno čuje buka, vriska i dečji plač – navode komšije.

U slučaj se uključio i Centar za socijalni rad.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u nedelju nešto posle 20 časova u valjevski Urgentni centar majka S.N. (25) dovela je svoje dete u besvesnom stanju sa opekotinama opasnim po život.

Kako se saznaje, do tragedije je najverovatnije došlo tako što je brat bebe, četvorogodišnji dečak, u momentu odsustva majke iz kupatila, na slavini u kadi pustio vrelu vodu dok se u njoj nalazila njegova osmomesečna sestra. Tragedija se dogodila u porodici sa četvoro maloletne dece.

 

(Pančevac/Blic)

SRBI ILEGALNO PREVOZILI KUBANCE U ŠPANIJU: Velika akcija Evropola i Interpola protiv krijumčarenja ljudi

U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD PRIJEPOLJA STRADALA MAJKA ČETVORO DECE Mališani bili sa roditeljima u autu, od siline udarca vozilo završilo u reci

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.