OTAC MATEJA PERIŠA DELIO PRAVDU DELFINIMA Kad su ga ugledali, svi su se iznendaili: Nenad Periš sudio Srbiji u polufinalnoj utakmici protiv Grčke! FOTO

12:40

27.07.2023

Podeli vest:

printscreen/Arena Sport

Vaterpolisti Srbije igrali su polufinale Svetskog prvenstva, gde im je rival bila ekipa Grčke koja je, na kraju, slavila rezultatom 13:7.

Ovaj duel donosio je zagarantovanu medalju, što bi za podmlađenu ekipu Srbije bio neverovatan uspeh, jer Delfinima niko nije davao velike šanse pre starta turnira.

Ulog je bio ogroman, jer je pobednik dobijao i vizu za Olimpijske igre, pošto će samo finalisti osigurati takmičenje u Parizu naredne godine.

printscreen/Arena Sport

Zanimljivo je i da je duel sudio Srbima dobro poznato lice. U pitanju je Nenad Periš, međunarodni vaterpolo sudija, koga svi u Srbiji dobro pamte.

Nažalost, Periša pamtimo po tragediji koju je doživeo njegov sin Matej Periš, koji je nestao u Beogradu 30. decembra 2021. godine. Posle nekoliko meseci potrage, njegovo telo pronađeno je u Dunavu kod Ada Huje, a ispostavilo se da se udavio nakon što je skočio u hladnu Savu kod Beton hale.

Njegov otac je mesecima posle toga bio u Beogradu u potrazi za sinom, čitava Srbija se molila za njegovog sina i pokušavali su da mu pomognu, ali je nažalost na kraju potraga završena sa tragičnim ishodom.

Svakako, Nenad je uvek o Srbiji i Srbima pričao lepo i ostao je u lepom sećanju svima.

 

(Pančevac/telegraf.rs)

GRCI POTOPILI DELFINE Debakl Srbije u polufinalu Svetskog prvenstva! Srpski vaterpolisti ostali bez finala i vize za OI u Parizu! FOTO

VATERPOLISTI OD 10 SATI ZA FINALE SVETSKOG PRVENSTVA I PLASMAN NA OI U PARIZU! Delfini protiv Grka za prvo finale posle 8 godina!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.