BORIĆE SE ZA NAŠU SRBIJU: Sefkerinac Sava Vojinov na Otvorenom prvenstvu Balkana u Turskoj

12:00

01.08.2023

Podeli vest:

Glas Opova

SEFKERIN – Kadetski Šampion u sanda fulkontakt borbama Sava Vojinov završava jake pripreme za učešće na “Open Balkan Sanda Fullcontact Championship” koji se održava od 14. do 17. avgusta u Edirne kod Istanbula u Turskoj, piše Glas Opova.

Pored trenera Nikole Stankova, Savi pomažu klupski drugovi u svakodnevnom sparingu, kadeti Filip Džakula, Andrej Mrvić, Jovan Stojanov i Marko Nedeljkov, takođe osvajači zlatnih i srebrnih medalja sa državnih prvenstava.

Glas Opova

„Velika čast nam je da na svakom velikom međunarodnom takmičenju u borilačkim sportovima punog kontakta, zasluženo učestvuje i neko iz našeg kluba “Dragon”. Borbenošću i odličnim sportskim rezultatima ovih mladih takmičara, izborili smo sigurno učešće za našeg borca, koji će se boriti za boje srpskog tima, odnosno za našu Srbiju“, navodi se u saopštenju sefkerinskog borilačkog kluba.

(Pančevac/Glas Opova)

HAOS NA ULAZU U ZGRADU SKUPŠTINE U NS „Ekolozi“ protestovali protiv izgradnje Novog Sada na vodi! Pokušali na silu da uđu na sednicu VIDEO

PRESEO IM OHRID: Učenici iz Pančeva sa ekskurzije kući doneli stenice! Dezinsekcija vrlo skupa i zahtevna

BRAVO ZA KOŠARKAŠE IZ CREPAJE: Veliki trijumf Balanove ekipe! Družina Kozlovac od jeseni će se nadmetati u Drugoj regionalnoj ligi grupa JUG!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.