UBISTVO U DIREKTNOM PRENOSU NA INSTAGRAMU Osumnjičeni Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio ženu pucnjem u čelo! Nezvanično ubio je još jednu osobu i svoje dete!

13:25

11.08.2023

Podeli vest:

Facebook

GRADAČAC: Građane Gradačca uznemirilo monstruozno ubistvo koje je počinjeno u prenosu na Instagram profilu. Prema saznanjima medija u Bosni i Hercegovini radi se o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru, koji je upucao suprugu naočigled malog deteta. „Avaz“ saznaje da ubijeno i dete, kao i još jedna osoba.

„U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijelnu podršku..” potvrđeno je za portal „Tuzlanski“.

Kako ovaj portal nezvanično saznaje epilog pucnjave je tragičan s obzirom na to da ima smrtno stradalih i da je nekoliko osoba povređeno.

Nermin je na svom Instagramu objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo videti ubistvo. Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

„Ako niste nikada videli ubistvo uživo evo gledajte sada”, nakon ispaljenog metka ubica je prokomentarisao da neko dođe da spasi bebu koja je ostala ležati na betonu.

Nermin Sulejmanović, koji je danas na Isnatragu uživo objavio ubistvo svoje supruge, ponovo se uživo uključio preko ove društvene mreže.

„Ubio sam još dva dušmana, oca i sina“, rekao je  Sulejmanović.

Bosanski mediji objavili su da je ubijeno i dete.

„Beba je na sigurnom, ja nisam dete da se neko poigrava sa mnom nisam balavac. Krila je dete od mene, i prijavila me policiji. Možda sam nekog preskočio, sad je kasno. Probao sam policajca ubiti ali je pobegla p****. Sad imam 10.000 pratilaca, popularan sam“, pričao je u lajv i dodao:

„Ubio bih još par policajaca, ako uspem da ih stignem sada. Odmah beže čim zapucam na njih.

 

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila ubistvo u Gradačcu.

Pančevac neće objaviti ovaj video jer je izrazito uznemirujućeg sadržaja.

(Pančevac/TIP)

JURICA PAĐEN & AERODROM PRIREDILI NEZABORAVAN NASTUP: Pogledajte kako je bilo ispred KC Pančeva FOTO i VIDEO

FESTIVAL ŽISEL ČUVAR TRADICIJE Evo ko su pobednici i šta organizatori žele da uvedu kako bi dodatno unapredili ovaj događaj

OVAKO ĆE MLADI OBELEŽITI 12. AVGUST U PANČEVU: Besplatan ulaz na bazen, vožnja kajaka i katamaranom, žurke, tribina… PONESITE ĐAČKU KNJIŽICU ILI INDEKS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.