ROMSKA SVADBA KAKVU PANČEVO NE PAMTI Ceca napravila lom! Pevali su i Lukas, Sneža, Beki i Šerif! 1.500 zvanica i torta od 7 spratova! A mlada u venčanici BOLI GLAVA! FOTO i VIDEO

13:24

24.08.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Najveća i do sada neviđena svadba u Pančevu organizovana je sinoć na Tamiškom keju isod ogromnog šatora. Prisustvovalo je 1.500 zvanica, a zabavljalo ih je pola estrade, među kojima su bile i najveće zvezde Ceca i Aca Lukas!

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Dekoracija je bila čarobna, a prisutni su ostali u neverici kada je osoblje iznelo džinovsku tortu od čak 7 spratova.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Zvanice su imale samo jedan komentar da Ceca „izgleda kao boginja“, a sudeći po snimcima Ceca je napravila ozbiljno dobru atmosferu.

U Cecinoj pesmi uživali su i mladenci.

 

Na romskoj svadbi pevali su i Snežana Đurišić, Beki Bekić, Šerif Konjević, svirao je orkestar Borka Radivojevića, a program je vodio Bora Santana.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Pripreme za ovo spektakularno venčanje krenule su u ranim jutarnjim časovima, a ovako je sve izgledalo pre nego što su gosti počeli da pristižu – sve je okićeno i ukrašeno belom bojom, na stolovima su postavljeno belo cveće.

Pančevac

Porodice mladenaca uložile su ogroman novac za gala svadbu, na kojem je bilo oko 1.500 gostiju. Mnogobrojne zvanice su zabavljali poznata imena sa estrade, a na bakšišu se nije štedelo. Mlada je nosila krunu na glavi i bila je okićena gomilom zlata.

Pančevac

Romske svadbe važe za megalomanska slavlja na kojima se svi uvek dobro provedu. Ovakva veselja su specifične zbog raznih običaja koji se poštuju, a osim toga Romi važe za veseljake koji ne štede za tako veliki dan. Jedna takva svadba upriličena je sinoć na pančevačkom keju ispod ogromnog šatora.

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

 

Nije se štedelo ni na dekoraciji, a prisutni su ostali u neverici kada je osoblje iznelo džinovsku tortu od 7 spratova, koja je bila teška oko 140 kilograma. Za njeno postavljanje bio je potreban ceo tim ljudi i nešto više od sat vremena.

Ako se uzme u obzir da kilogram mladenačke torte košta oko 1.600 dinara, ispada da je torta koštala oko 235.000 dinara. što je nešto više od 2.000 evra, bez dekoracije. Kako su mnogi mediji preneli, ovo je jedna od najvećih torti koja je napravljena za neko slavlje na našim prostorima.

 

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Vidno raspoloženi mladenci su došli u velikoj limunzini sa sa svojim najbližim prijateljima i porodicom.

Ovako je izgledao prvi mladenački ples, koji je propraćen gormoglasnim aplauzom:

 

A nije izostao ni kmentar n amladinu venčanicu – savršena. Savršena i mlada i ovaj mladi bračni par pred kojim je ceo život, u zdravlju i veselju.

(Pančevac)

SVI NA KOTLIĆ U KAČAREVO 28. AVGUSTA! Prijavite se i osvojite vredne nagrade uz druženje i najbolju riblju čorbu! FOTO

KAČAREVCI UŽIVALI U KONCERTU NADE POPAZ Publika oduševljena repertoarom najboljih hitova standard džeza, popa i roka! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.