PAKLENO VRUĆE U PRVOM DELU DANA: Pljuskovi sa grmljavinom krajem dana!

10:25

28.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Vrućina i sunčano u prvom delu dana, a popodne naoblačenje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom krajem dana. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 23, a maksimalna 36 stepeni, popodne u padu. Uveče pljuskovi i osveženje.

VOJVODINA: Pre podne pretežno sunčano i vrućina, ali popodne i krajem dana sledi naoblačenje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu i severu Vojvodine. Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 21, maksimalna 37 stepeni. Uveče su mogući lokalni pljuskovi.

SRBIJA: U prvom delu dana pretežno sunčano i vrućina, a popodne sledi naoblačenje i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, najpre na zapadu i severu Srbije. Ovo naoblačenje se širi na ostale krajeve krajem dana i u noći ka utorku. Vetar umeren južni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju povremeno pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 17, maksimalna 39 stepeni. Uveče su mogući lokalni pljuskovi.

NAREDNIH DANA: U utorak se očekuje osveženje sa kišom i pljuskovima u svim predelima. Vetar najpre istočni i jugoistočni, a zatim severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16, maksimalna 31 stepeni. Uveče su mogući kiša i lokalni pljuskovi. U sredu i četvrtak svežije sa kišom i pljuskovima povremeno. U petak i za vikend sunčani periodi i postepeno toplije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nepovoljna biometeorološka situacija za hronično obolele. Oprez se savetuje osobama sa respiratornim i psihičkim tegobama, a posebno reumatičarima i srčanim bilesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu razdražljivosti i bolova u mišićima. Adekvatna zaštita od UV zračenja i smanjenje fizičkih napora se preporučuju svima.

(Pančevac/Dnevnik)

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Dve devojčice (15) krvnički tuku treću! One je UDARAJU, a ostale NAVIJAJU! VIDEO

NESTALA PRED STOTINAMA LJUDI, TELO NAĐENO KRAJ DUNAVA Misterija smrti Ive Balog! Poslednji razgovor sa strancem?

DANAS GRAD PANČEVO PRAZNUJE: Obeležava krsnu slavu Veliku gospojinu! Posle liturgije i pričešća litija će proći ulicama grada do Trga kralja Petra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.