DETALJI HORORA U OBENOVCU: Nasilnik namamio devojku preko Fejsbuka, danima je tukao, lekari morali da joj izvade slezinu

12:57

07.09.2023

Podeli vest:

Pixabay

Nemanja G. (41) uhapšen je pod sumnjom da je krajem avgusta namamio A.M. (36), iz Zemuna, u svoju kuću u Bariču i onda je danima maltretirao i toliko tukao da su lekari morali da joj izvade slezinu.

Nemanja G. pozvao je nesrećnu devojku u svoju kuću u Bariču, međutim, njen dolazak je bila kobna greška. Naime, kada je A.M. došla kod njega, on ju je zaključao i nad njom se iživljavao 4 dana. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće, bukvalno čime je stigao.

– Četrdesetjednogodišnji Nemanja G. uhapšen je pod sumnjom da je svoju devojku držao zarobljenu. Ovo teško krivično delo dogodilo se 26. avgusta ove godine, kada je devojka došla kod njega kući. Puna četiri dana devojka je bila maltretirana. Prema nezvaničnim informacijama, sve je trajalo do 30. avgusta, nakon čega je uspela da se oslobodi i pobegne u kuću svoje majke. Kada je majci ispričala šta se dogodilo, otišla je u bolnicu gde su joj uspostavljene teške telesne povrede, usled kojih je morala da joj se izvadi slezina. Policija je tada preuzela slučaj – saznaje Informer.

Kako saznajemo, Nemanja G. je nesrećnu devojku iz Zemuna upoznao preko Fejsbuka i nakon višednevnog dopisivanja namamio je da dođe kod njega u Barič.

Prema rečima komšija, oni su se upoznali preko društvenih mreža. Tada je došlo do nekog dopisivanja, ubrzo i njegov poziv, nakon kojeg je ona došla kod njega.

Devojka se trenutno nalazi u bolnici i pod konstantnim nadzorom lekara, a policija utvrđuje okolnosti njenog bekstva iz ropstva.

– Devojci je izvađena slezina, ima teške telesne povrede i nalazi se u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara. Policija istražuje na koji način je uspela da pobegne. Osumnjičeni ima krivični dosije, i poznat je organima reda, i ubrzo će biti saslušan pred Tužilaštvom prenosi Informer.

HOROR U OBRENOVCU: Nasilnik devojku držao kao roba i danima se brutalno iživljavao nad njom, hitno operisana

(Pančevac/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.