NAPRED NAŠI! VELIKI DAN ZA SRPSKI SPORT! Evo kada i gde možete pratiti mečeve košarkaša, odbojkaša, Đokovića i fudbalera!

07:58

10.09.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Danas je jedan od najvećkih sportskih dana u ovoj godini za Srbiju, a u zavisnosti od ishoda utakmica koje nam predstoje, može biti zabeležen i kao jedan od najuspešnijih u istoriji za srpski sport. Naime, danas na teren izlaze košarkaši, odbojkaši, fudbaleri i Novak Đoković.

Prvi na teren izlaze srpski košarkaši, koji će se protiv Nemčke boriti za treći trofej na Svetskom prvenstvu. Prenos utakmice možete pratiti od 14.30 na RTS1 i Sport klubu 1.

Nakon njih odbojkaši će pokušati da se domognu četvrtfinala Evropskog prvenstva u meču sa Češkom. Uživo prenos ove utakmice možete pratiti od 17.50 na prvom programu RTS-a.

Fudbaleri posle poraza od Mađarske, svoju šansu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo traže u meču sa Litvanijom, koja će biti odigrana u Kaunusu u Litvaniji. Prenos meča možete gledati od 20.35 na RTS 1.

Kao šlag na tortu današnjeg dana predstavlja finale Ju-es opena, u kom će se sastati naš Novak Đoković i Rus Danil Medvedev. Nole će pokušati da se osveti ruskom teniseru za poraz od pre dve godine i osvoji svoju četvrtu titulu u Njujorku, ukupno 24. Gren slem. Prenos je od 22 časova na Eurosport-u 1.

Nama preostaje da uživamo u današnjem danu i da budemo ponosni na naše sportiste bez obzira na krajnji rezultat!

 

(Pančevac)

NOLE JE NEZAUSTAVLJIV Đoković preslišao Amerikanca Šeltona i plasirao se u 10. finale Ju Es opena!

SRBIJA JE U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA! Briljantna partija naših košarkaša protiv Kanade 95:86 VIDEO

ORLOVI SE OBRUKALI NA MARAKANI Za dva minuta ispustili prednost sa početka utakmice! Dibuš odbranom doneo Mađarima veliku pobedu!

SRBIJA POSLE VELIKE BITKE POBEDILA NEMAČKU: Odbojkaši sa drugog mesta idu u osminu finala!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.