EMOTIVNA PORUKA OCA MARKA GUDURIĆA U TOKU MEČA SA NEMAČKOM: Srbija je naše blago od davnina, čuvaj ga sine i za svoga sina! FOTO

16:51

10.09.2023

Podeli vest:

RINA

Priboj – Čitava Srbija trenutno je uz svoje orlove i prikovana za male ekrane dok traje finale Svetskog prvenstva u košarci i duel sa Nemačkom. Posebna emotivna atmosfera je u opštini Priboj u kom je rođen jedan od repezentativaca, Marko Gudurić.

RINA

Dok je Markov brat Matija u Manili i pruža podršku sa tribina, njegov otac Mića svim srcem je uz sina i iz svog stana u Priboju posmatra utakmicu u društvu prijatelja. On kaze da se jutros čuo sa sinom i da se nada svetskom zlatu.

RINA

– Teška i cvrsta utakmica, svakako se nadam pobedi i verujem u to – kratko je kazao Markov otac za RINU.

RINA

On dodaje sa je svom sinu poslao i posebnu poruku podrške u kojoj je napisao.

– Srbija je naše blago, zadužbina od davnina, čuvaj sine naše blago, čuvaj i za svoga sina“ – rekao je otac Marka Gudurića.

RINA

Inače, sportski tereni u Priboju na kom je Marko načinio prve košarkaške korake skoro su obnovljeni, pa sada tu stasavaju neke nove generacije koje su danas svim silama uz svoje idole.

(Pančevac/RINA)

ORLOVI NISU MOGLI DO PREOKRETA U TRILER ZAVRŠNICI Nemačka savladala Srbiju u finalu Mundobasketa!

NAPRED NAŠI! VELIKI DAN ZA SRPSKI SPORT! Evo kada i gde možete pratiti mečeve košarkaša, odbojkaša, Đokovića i fudbalera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.