PIONIR VK TAMIŠ UČESTVOVAO U KAMPU „ROW TO OLYMPICS“ U NEMAČKOJ Kosta Vujko u crvenom timu zauzeo četvrto mesto FOTO

14:04

15.09.2023

Podeli vest:

VK Tamiš

Pionir Veslačkog kluba „Tamiš“, Kosta Vujko, zajedno je sa još 15 pionira iz Srbije bio učesnik veslačkog kampa “Row to Olympics”, održanog u Minhenu i Hanoveru od 20. do 27. avgusta.

Row to Olympics je kamp koji je bio raspoređen na pet različitih lokacija širom Nemačke, gde je svaki kamp predstavljao jednu od boja na logou Olimpijskih igara. Na kraju, svi učesnici su se sastali u Hanoveru na završnom takmičenju. Pored naših pionira, učestvovali su i pioniri iz Nemačke, Francuske, Italije, Velike Britanije, Češke i Mađarske.

VK Tamiš

Glavni cilj projekta bio je da se najmlađi veslači upoznaju sa veslanjem iz druge perspektive. Najviše pažnje je bilo usmereno na učenje tehnike rimen veslanja, kao i testiranje individualnih sposobnosti. Svaki dan je bio ispunjen aktivnostima koje su vodili animatori, a gde su učesnici mogli da se upoznaju i predstave svojim vršnjacima iz drugih zemalja.

VK Tamiš

Na finalnom takmičenju, naši pioniri su u crvenom timu zauzeli četvrto mesto u ukupnom plasmanu.

Osim sticanja veslačkog znanja i iskustva, oni su imali priliku da vide kako treniraju vršnjaci iz drugih zemalja, ali i da uporede svoju takmičarsku spremnost.

(Pančevac)

POČELA OBUKA ZA ŽENE SA INVALIDITETOM IZ PANČEVA Radenković: Seksualno zdravlje žena sa invaliditetom i dalje je tabu tema, kao i mišljenje da ne postoji nasilje nad njima, ali je to i te kako prisutno! FOTO I VIDEO

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.