NOŽEM UBO SUGRAĐANINA U VRAT Pogledajte snimak hapšenja mladića osumnjičenog za pokušaj ubistva u Novom Pazaru! FOTO i VIDEO

09:49

27.09.2023

Podeli vest:

RINA

Novi Pazar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar danonoćnim radom ušli su u trag a potom i lišili slobode muškarca iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva, saznaje indeksonline.rs

– Njega je policija lišila slobode u porodičnoj kući na uglu Metohijske i Mitrovačke ulice u novopazarskom naselju Lug. Uhapšen je E.B. (26) iz Novog Pazara, koji je u prethodne večeri, oko 2 sata iza ponoći, nožem pokušao da ubije sugrađanina H.R. (21) – potvrdjeno je za agenciju RINA u PU Novi Pazar.

RINA

Podsećamo, protekle večeri, u Gradskoj ulici u centru Novog Pazara, maskirani napadač ušao je u ugostiteljski objekat i nožem naneo povrede mladiću H.R. u predelu vrata i grudnog koša.

RINA

Povređeni H.R. se nalazi na hiruškom odeljenju novopazarskog Zdravstvenog centra, sa povredama u predelu vrata i grudnog koša, a trenutno je van životne opasnosti.

@pancevac.webredakcija Snimak hapšenja u Novom Pazaru video: RINA #NoviPazar #hapšenje ♬ original sound – Pančevac


(Pančevac/RINA)

JEZIVO NASILJE U NOVOM PAZARU Maskirani napadač upao u ugostiteljski objekat i nožem izbo mladića u vrat i grudi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.