CEPA I PLJUJE SRPSKU ZASTAVU Policija traga za maloletnicom iz Bara koja je objavila snimak na Tik toku! Pogledajte gnusan VIDEO!

14:28

03.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Policija traga za maloletnom E.S. iz Bara, koju sumnjiče za povredu ugleda strane države tako jer je na društvenoj mreži TikTok objavila snimak na kom se vidi kako prvo cepa, a potom pljuje na zastavu Srbije, javlja danas RTCG.

Prema nezvaničnim saznnjima, nadležni imaju informaciju da je E. S. poreklom sa Kosova i da se tamo sada nalazi.

@user2087209887611♬ original sound – 011

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva (OJT) u Baru tužilac Radovan Ðurišić rekao je za portal RTCG, da je Uprava policije Regionalni centar JUG obavestila OJT o snimku na kojem se vidi maloletna ženska osoba koja cepa i uništava državnu zastavu Srbije.

Maloletnica je identifikovana i za njom je raspisana potraga, a postupajući tužilac je, po Krivičnom zakoniku Crne Gore, delo kvalifikovao kao povredu ugleda strane države ili međunarodne organizacije, naveo je Đurišić.

(Pančevac/Kurir)

U CENTRU BIJELJINE UBIJEN INSPEKTOR POLICIJE NENAD MARKOVIĆ Ranjen i bivši krimi inspektor Dalibor Bošnjaković! Uhapšeni osumnjičeni – sin poslanika NSRS

I OVAKO MOŽE DA SE ŽIVI Vlašićki Robinzon sa ženom već 20 godina živi u šumi! Ako idete da ga posetite, ne nosite mu napolitanke, već vreću cementa! A ugostiće vas sigurno! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.