FUDBALERI ŽELEZNIČARA IMAJU NOVOG TRENERA: Nenad Mijailović preuzeo pančevačkog superligaša! {esti trener za 14 meseci

20:43

10.10.2023

Podeli vest:

Printscren/YT
Rukovodstvo FK Železničar odlučilo je da smeni i drugog trenera od početka sezone. Posle Predraga Rogana, koji je startovao sa pančevačkom ekipom u 1. kolu Super lige, ostavku je podneo, posle serije loših rezultata, i Aleksandar Linta. Na njegovo mesto stiže dosadašnji trener Kolubare iz Lazarevca, Nenad Mijailović, koji je imao veliki uspeh sa ekipom Vršca, koju je uveo u Prvu ligu Srbije.
Novi trener imaće priliku da se upozna sa ekipom, jer je trenutno pauza u prvenstvu zbog obaveza reperezentacije, a da li će uspeti nešto da promeni videćemo u narednom periodu.
Železničar za sad ima samo jednu pobedu i nalazi se na poslednjem mestu sa svega 4 boda.
Podsetimo, Mijailović će biti već treći šef stručnoig štaba popularne „dizelke“ u aktuelnom prvenstvu. Počeo je Predrag Rogan, ali se zadržao samo četiri utakmice, posle njega je poverenje ukazano Linti, koji iz šest mečeva nije pobedio ni u jednom, pa je rukovodstvo reagovalo rokadom. Još jednom, što znači da će Železničar imati šestog trenera u poslednjih 14 meseci koliko je prošlo otkako je počelo prethodno prvenstvo u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije. Tad je počeo Igor Savić (sadašnji trener lučanske Mladosti), nastavio Tomislav Sivić, a posao dovršio Vladimir Gaćinović, posle čega je vrteška nastavljena izborima Rogana i Linte.
(Pančevac/GJ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.