UKRAO JOJ 700 EVRA, 35.000 DINARA I LIČNA DOKUMENTA U Surčinu lopov bez pardona uzeo novčanik! Pogledajte trenutak krađe! FOTO i VIDEO

17:50

23.10.2023

Podeli vest:

RINA

Putovanje u Beograd za ženu M.J. iz Čajetine pretvorilo se u pravu dramu, kada je shvatila da je prilikom povratka iz lokalne prodavnice u Surčinu ostala bez novca, lične karte, platnih kartica i zdravstvenih knjižica.

– Vraćala sam se iz prodavnice kad sam shvatila da sam izgubila novčanik. U njemu je bilo 700 evra i 35.000 dinara, dokumenti, vizit kartice sa meni jako bitnim kontaktima. Kako sam to veče imala neodložno putovanje za Prag, krenula sam, ali sam preko hitnog poziva stupila u kontakt sa policijskim službenikom kako bih prijavila nestanak novčanika. On mi je rekao da moram lično da dođem, kaže za RINU M.J. iz Čajetine.

RINA

Kada se vratila iz Praga ona je otišla u PS Surčin i lično prijavila nestanak novca i dokumenata, a uz pomoć prijatelja je nabavila i video snimke sa sigurnosnih kamera koje pokrivaju područje oko lokalnog marketa ispred kog je pretpostvaila i daje izgubila novčanik.

RINA

– Nakon pregleda snimaka uočila sam mlađe muško lice, obučeno u crnu garderobu, nosio je ranac na ledjima. Nakon obavljene kupovine u istoj prodavnici, izašao je na parking, pronašao moj novčanik i udaljio se u nepoznatom pravcu, očigledno bez namere da mi ga vrati. Zadržao je novac za sebe, rekla je M.J.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

 

(Pančevac/RINA)

TEŠKA KRAĐA U BORČI, POLICIJA TRAGA ZA RAZBOJNIKOM: Radnici pretio ubistvom, iz kase uzeo 170.000 dinara

DRAMA NA ČUKARICI: Žena pobegla kod komšinice kada je videla lopova, on preminuo dok je tražio novac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.