MALOLETNIK BRUTALNO PRETUČEN I IZBODEN NOŽEM NA STRELIŠTU PREBAČEN U BEOGRAD! Nasilnik priveden, pa pušten! Branio se ćutanjem!

13:31

25.10.2023

Podeli vest:

RINA
Više javno tužilaštvu u Pančevu postupa povodom događaja u kom je maloletnik brutalno pretučen nogama, rukama, palicama i izboden nožem.

Kako je Informer ranije objavio napad se dogodio 21. oktobra oko 18,30 časova, na uglu ul.Veljka Vlahovića i ul.Cvijićeve, u naselju Strelište, kada je više osoba za koje postoje osnovi sumnje da su maloletni, presrelo oštećenog maloletnika (16), koji je imao duksericu na kojoj se nalazilo obeležje sportskog kluba Crvena zvezda.

– Maloletnik je navodno napadnut jer je na sebi imao dres Crvene Zvezde?! Na njega je nasrnula grupa koja je, kako se pretpostavlja pkušala da mu skine dres. Tukli su ga nogama i rukama neko vreme, dok jedan iz te grupe nasilnika nije izvukao noć i navodno ga dva puta ubo u telo – objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

Prema takođe nezvaničnim informacijama policija je brzom i efikasnom akcijom uspela da pronađe osumnjičenog nasilnika koji je izbo nožem maloletnika, a sumnja se i da je vođa grupe koja je napala tinejdžera.

– Pošto je uhapšen obavešteno je tužilaštvo koje je, navodno tražilo određivanje pritvora ali to se nije dogodilo. Strašno je što je taj nasilnik nakon kraćeg zadržavanja pušten na slobodu. Osumnjičeni je odbio da sarađuje, negirao je krivično delo i branio se ćutanjem. Bio je bahat i osion, ponašao se kao da mu niko ne može ništa – rekao je za medije izvor blizak istrazi i dodao da bi određivanje pritvora bilo najmanje što je trebalo da se uradi ali to u ovo slučaju nije urađeno.

“ On je bio u društvu sa maloletnim drugom, kada je grupa fizički nasrnula na njeg tako što su mu zadali više udaraca rukama, upotrebom palice i oštrim predmetom. Zbog zadobijenih telesnih povreda oštećenom maloletniku je ukazana medicinska pomoć u Pančevu, a zatim je upućen u Beograd. Tužilaštvo će pribaviti medicinsku dokumentaciju radi utvrđivanja težine povreda koje je kritičnom prilikom zadobio oštećeni maloletnik“ saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Kako su naveli jedan od napadača koji je bio u grupi, a koji je rukama zadao udarce oštećenom maloletniku, je identifikovan te je utvrđeno da se radi o maloletniku (16) sa njim je obavljen razgovor u policiji.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je izdalo naredbe za dostavljanje zadržanih podataka za više brojeva mobilnih telefona za koje postoji sumnja da su korišćeni od strane učesnika ovog događaja. Takođe, policiji je izdat nalog za obezbeđenje dokaza video nazdora sa lica mesta. U toku je operativni rad policije na identifikaciji svih izvršilaca krivičnog dela, a posebno lica koja su oštećenom zadali udarce palicom i oštrim predmetom“ navedeno je u saopštenju.

S obzirom da je u toku prikupljanje dokaza, protiv identifikovanog maloletnika za sada nije podnet zahtev za pokretanje pripremnog postupka sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu, u toku kog postupka se može odrediti da se maloletnik stavi u pritvor kad za to postoje zakonski razlozi.

(Pančevac/Informer)

TRAGEDIJA KOD PARAĆINA Žena upala u bunar, pa preminula u bolnici! Komšije otkrivaju: Bila je teško psihički, ali ne mislim da je suicid u pitanju

POGINUO PRIPADNIK KFOR-a: Helikopterom hitno prebačen u Prištinu, ubrzo podlegao povredama

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.