UŽAS U OMOLJICI! Iz vatrenog oružja ubijen miran ulični pas pred devojčicama koje je pratio! Deca van sebe od straha! FOTO

12:04

01.11.2023

Podeli vest:

Freepik

U nedelju uveče u Omoljici, kako tvrde građani za Telegraf.rs, iz vatrenog oružja ubijen je miran ulični pas naočigled dece. Ovaj incident uznemirio je sve meštane, a najviše dve devojčice koje su se nalazile na licu mesta.

Kako kaže meštanka M.T, devojčice su se kretale ulicom, a pas je išao za njima. Nije bilo nikakvih naznaka da želi da ih napadne, a za sada nepoznata osoba, odlučila je da životinji uskrati život.

– Pas ih je pratio. U pitanju je ulični pas koji je vrlo miran, išao je za njima i odjednom je upucan. Pitam se ko je sebi dao za pravo takvo ponašanje da poseduje oružje i traumira decu. Taj pas nije bio opasnost po građane, a veća opasnost su psihopate koje žive među nama. Apelujem na sve da prijavljuju nasilje i ne dopuste da bolesnici slobodno šetaju – kaže nam M.T.

printscreen/fb

Kako pojašnjava, devojčice su naravno uplašene, a za ovakve slučajeve sugrađani su nažalost čuli i ranije.

– Devojčice nisu videle ko je čovek koji je ubio psa jer je bio mrak. One su van sebe od straha, veoma su uplašene sa razlogom. Čula sam da je i ranije bilo ovakvih slučajeva, ali to sam samo čula, nisam svedočila sličnim situacijama – dodaje ona.

Meštanka kaže da je slučaj prijavljen policiji, te da se za sada još uvek ne zna ko je počinilac. Ipak, tvrdi da inspektori rade na tome da se identitet što pre sazna.

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Pinči i mace Vojlovčanke!

UOČITE PROBLEM: Da li su ovo kuce ili opasni psi?

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.