KARAVAN LJUBAVI 1. DECEMBRA U DEBELJAČI Bazar na pijaci od 8 sati

12:44

29.11.2023

Podeli vest:

Facebook/OHO "Ljubav" Kovačica

Opštinska humanitarna organizacija Ljubav je ovogodišnji Karavan Ljubavi započela u Padini. Cilj ove akcije je da se prikupe sredstva za pripremu novogodišnjih paketića koji će biti uručeni bolesnom i socijalno ugroženom stanovništvu opštine Kovačica.

Karavan je nastavljen u Kovačici,  a za petak 1. decembar je najavljen novi u Debeljači. Bazar će biti održan na pijaci  u 8 sati.

Članice iz Kovačice izašle na pijacu i uz pomoć mnogih sugrađana i donatora, prodajom raznih ukrasa, cveća, šnalica i slatkih i slanih poslastica, uspele su da sakupe 50.660,00 dinara, koje će iskoristiti za pripremu paketa za sugrađane iz Kovačice koji su bolesni ili u slabijoj finansijskoj situaciji.

Članica pomenute organizacije, Andrijana Brtka kaže, da su pre tri godine prvi put izašle sa idejom da pomoću humanitarnih bazara prikupljaju sredstva za one, kojima je to potrebno.

Ove godine OHO „Ljubav“ je imala više manifestacija. Pre svega, tu je online humanitarni bazar na Fejsbuk stranici, koji neprestano traje a na kome se tokom prošle godine prikupilo čak 16 000 evra. U više navrata, članice ove humanitarne organizacije prikupljale su sredstva u Debeljači, Kovačici i Padini.

U nastavku Andrijana Brtka navodi, da su svi bazari posećeni, jer najavljuju datume bazara unapred, kao i svrhu prikupljanja sredstava.

(Pančevac/Kovačica TV)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.