JEDAN SASTOJAK UČINIĆE DA TESTO BUDE MEKANO KAO DUŠA I TREĆEG DANA: Najukusnije lepinje, hleb i pite RECEPT

16:19

29.11.2023

Podeli vest:

Pixabay

Kada se prave pite ili lepinje, opšte je poznato da domaćice vole da naprave veću količinu, kako bi moglo da se jede nekoliko dana. Ali, pecivo posle 2 dana i nije nešto.

Niko ne voli da jede ustajalo testo i zato vam predlažemo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hleb i pite biti sveže i po 3 dana.

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno. On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.

Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, lepinje i pite ukusnije i svežije. Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

TEŠKO IM JE ODOLETI: Recept za savršene glazirane krofne kao iz poslastičarnice

(Pančevac/Stil)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.