MUČKI PREBIJEN U NIKŠIĆU Grupa muškaraca ga pretukla dok je slikao nepropisno parkiranje i mučenje životinja!

10:31

04.12.2023

Podeli vest:

Printscren/Facebook

NIKŠIĆ – Aktivistu B.P. iz Nikšića pretukla je grupa sugrađana kada je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na glavnom gradskom trgu.

– Tom prilikom muškarac je zadobio teže povrede glave i hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Podgorici. Zadobio je povrede ramena i glave, a biće upićen i na hitnu operaciju vilice, potvrđeno je za agenciju RINA.

Policija radi na identifikaciji više osoba koje su učestvovale u napadu na aktivistu iz Nikšića.

Biće uzet i video-materijal sa obližnjih sigurnosnih kamera.

Veliki broj građana iznoseći svoje stavove na društvenim mrežama najoštrije je osudilo mučko prebijanje B.P.

„Aktivista Boško Pavićević, koji je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću pretučen je i nalazi se u KBC-u“ – objavioj e građanski aktivista Aleksandar Dragićević.

Grupa momaka (ako se mogu nazvati tako) ga je poslala u bolnicu i on sada čeka hitnu operaciju. Sve jer je radio ono što svaki savestan građanin treba da uradi. Nadležni se ne oglašavaju a izgrednici nisu privedeni pravdi. Da vidimo do kad“, rekao je Dragićević.

Po nezvaničnim saznanjima RTCG, policija radi na identifikaciji više osoba koje su učestvovale u napadu na Pavićevića.

Kako saznajemo, Pavićević je u iskazu policiji kazao da ne poznaje osobe koje su ga napale, što nikšićkoj policiji otežava identifikaciju vinovnika.

Povodom ovog napada, oglasila se i Ivana Čogurić, ekološka aktivistkinja.

„Nikšić je zvanično prestao da nudi bilo šta osim dobrih batina koje se mogu klasifikovati kao iživljavanje (i)li pokušaj ubistva. Sinoć je grupa momaka mučki pretukla Boška Pavićevića, koji je trenutno u KBC-u i čeka hitnu operaciju vilice. Pored slomljene vilice Boško trpi bolove iščašenog ramena, a tu su i podlivi, potres mozga i polomljeni zubi“, rekla je Čogurić.

(Pančevac/RINA/RTCG)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.