ŠESTOGODIŠNJEM MILOŠU JE KONJ ČARLI NAJBOLJI PRIJATELJ Sa njim ide u zabavište, ali i na Štraparijade FOTO

Osim što vodi računa o svom konju, ovaj dečak pomaže i u drugim seoskim poslovima oko životinja jer mu je san da postane stočar.

13:00

05.12.2023

Podeli vest:

Konj Čarli
Rina

Dok njegovi vršnjaci najčešće imaju pse i mačke kao kućne ljubimce, šestogodišnjem Milošu Kolareviću iz sela Gorobilje kod Arilja najbolji prijatelj je životinja nekoliko puta veća od njega – konj Čarli. Nerazdvojni su već dve godine, od kad ga je ovaj dečak dobio na poklon.

„Konj Čarli mi je najbolji prijatelj i sa njim provodim svoje vreme. Briga o njemu prepuštena je meni, jer je u mom vlasništvu. Većinu vremena provodimo zajedno, a sa njim sam išao u vrtić, od četvrte godine. Sada smo predškolci“, kaže uz iskreni dečji osmeh Miloš za RINU.

Konj Čarli

Rina

Iako su mnogi bili skeptični kako će jedno dete voditi brigu o konju, Miloš ih je sve razuverio. Ovaj dečak veliki deo svog vremena provodi na selu i kako kaže, planira na njemu da ostane kad odraste. Osim što vodi računa o Čarliju, redovno pomaže i u svim drugim seoskim poslovima oko stoke koja se nalazi u štalama.

Miloš i Čarli zajedno učestvuju i na Štraparijadama i tu su do sada, na oduševljenje mnogih, osvajali i brojne nagrade.

Konj Čarli

Rina

„Mnogo volim jahanje i sve što ima veze sa konjima. Ljudi su prvo bili iznenađeni kad bi videli mene na konju, ali posle su se navikli“, kaže ovaj hrabri dečak.

Podrška porodice mu je najvažnija, pre svega babe Mirjane i deda Radosava, kao i mame Kristine i tate Milovana.

dečak Miloš

Rina

„Sestra Marta ima četiri godine i ona se bavi manekenstvom, a u slobodno vreme i nju podučavam tehnikama jahanja. Tu je i sestra Anđelija koja mi uvek pruža podršku. Ja znam da ću kada porastem biti stočar i ostati ovde, kaže šestogodišnji Miloš Kolarević“, mali, a veliki čovek.

(Pančevac/Rina)

NJIHOVE DŽEMPERE NOSILE SU JELENA ĐOKOVIĆ, PRVA DAMA SRBIJE, ALI I PRINCEZE I BLOGERKE ŠIROM SVETA Marijana se vratila iz Grčke i pokrenula biznis u Priboju! FOTO

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.