POKO LOKO NAJBOLJI IZ PANČEVA

RPK Južnobanatskog okruga dodelila je godišnje i jubilarne nagrade najuspešnijim privrednicima i preduzećima u 2023. godini.

12:01

08.12.2023

Podeli vest:

RPK Južnog Banata
Pančevac

Regionalna privredna komora Južnobanatskog okruga dodelila je godišnje nagrade najuspešnijim privrednicima i preduzećima u ovoj godini. Nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona Privredna komora dodelila je fabrici za proizvodnju pečuraka iz Kovina „Delta danube”, „Roloplastu“ iz Kovačice i ugostiteljskom preduzeću „Poko Loko“ iz Pančeva. Oktovianus Damia iz Indije koji je vlasnik kompanije „Delta danube” istakao je da mu je veoma drago zbog nagrade koju su dobili, jer je pokazatelj da su na dobrom putu.

„Za nas je ova nagrada iznenađenje i biće nam podstrek za dalji, još uspešniji rad. U planu nam je povećanje broja zaposlenih i iako smo ove godine povećali proizvodnju, proširićemo kapacitete za još 20 odsto. Imaćemo još bolji kvalitet pečuraka koje isporučujemo na domaćem i inostranom tržištu“, rekao je Damia.

RPK Južnog Banata

Pančevac

Nagradu za najuspešnijeg regionalnog privrednika dobio je Mladen Ković koji je direktor DOO Lokve i zastupnik i osnivač AD „Gaspetrol” i AD „Panonija”:

„Nisam očekivao nagradu, ali sam veoma srećan i nekako mi je toplo oko srca što sam posle skoro 40 godina rada dobio ovo priznanje. Možda je ovo i kruna jedne poslovne karijere. U našem sistemu radi 250 zaposlenih i nismo do sad imali nikakvih problema sa isplatom plata, a redovno izmirujemo i sve naše obaveze sa plaćanjem doprinosa i poreza“, istakao je Ković.

RPK Južnog Banata

Pančevac

Direkor Privredne komore južnog Banata Marko Ćulibrk napomenuo je da su prilikom dodela nagrada vodili računa o poslovnim rezultatima, ali i odnosu poslodavaca prema zaposlenima, ekologiji i novim tehnologijama:

„Izabrali smo baš ove lidere u našem regionu kao najbolje po njihovim ličnim vrednostima i zalaganjem da kao pojedinci doprinesu razvoju svoje kompanije. Uvažavaju nove trendove poslovanja i uvođenje novih tehnologija, posebno digitalizacije i karbonskog otiska u svakodnevni rad. Imamo ih svakako još dosta uspešnih u južnom Banatu, a mi smo se ove godine opredelili za ove ljude, jer imaju kontinuitet u radu“, istakao je Marko Ćulibrk.

Privredna komora dodelila je na svečanoj sednici i jubilarne nagrade. Za 40 godina uspešnog rada priznanje je dobila „Pasaž grupa” iz Pančeva, za 30 godina rada kompanija „Vasiljević i sin”, a za 20 godina postojanja nagrađeni su „Banatski klas” iz Pančeva i „Paleta” iz Kovačice.

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.