KOVAČICA: PU „Kolibri“ od opštine dobila 8 laptopova

16:07

14.12.2023

Podeli vest:

printscreen/RTVOK

Predsednik opštine Kovačica Jaroslav Hrubik posetio je Predškolsku ustanovu „Kolibri“ u Kovačici i ovom prilikom uručio 8 laptopova za potrebe odvijanja rada u ovoj ustanovi. Vršilac dužnosti direktorke Predškolske ustanove „Kolibri“, Ana Bakoš, istakla je da će laptopovi biti dodeljeni vaspitačima za potrebe vaspitno-obrazovnog rada i da je ova donacija velika pomoć i značajna podrška lokalne samouprave.

– Vaspitači će koristiti računare za planiranje i praćenje raznovrsnih aktivnosti, kreiranje rasporeda, evidentiranje prisustva dece i praćenje njihovog razvoja, kao i za redovne izveštaje koje sastavljaju – istakla je Bakoš.

Hrubik je  rekao da je lokalna samouprava svesna svih potreba koje imaju obrazovne ustanove na teritoriji opštine Kovačica i da su te potrebe sa sve većim stepenom digitalizacije više nego ikada usmerene na unapređenje rada kroz što bolju tehničku opremljenost.

– Zato je opština Kovačica tu da pomogne koliko je u mogućnosti, te se nadam da će ova donacija biti od koristi – kaže Hrubik.

PUTNICI MOLE SRBIJAVOZ Vratite liniju Beograd-Vršac u 21 sat

(Pančevac/RTVOK)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.